СТАРТЕРИ   >>  СТАРТЕРИ LANCIA   >>   СТАРТЕР LANCIA 0001108202
  <<ПРЕДИШЕН<<
>>СЛЕДВАЩ>>  

СТАРТЕР LANCIA 0001108202

Цена:80.00 лв.
Модел: LYBRA
image СТАРТЕР LANCIA 0001108202
СТАРТЕР LANCIA 0001108202

Употреба в автомобили

Модел Период Мощност, кВ (к.с.) Обем, см3 Каросерия
LANCIA LYBRA (839AX) 1.9 JTD 2001 - 2005 85 (116) 1910 седан
LANCIA LYBRA SW (839BX) 1.9 JTD 2001 - 2005 85 (116) 1910 комби


image_2 СТАРТЕР LANCIA 0001108202


login